10 random facts about me

Olen juba pikka aega tundnud, et tahaks kirjutada. Kirjutada endale olulistest teemadest, kuid ka proovida midagi uut ja jagada kogemusi teistega. Kogu see blogide ja Youtube’i maailm tundub lihtsalt nii põnev! Vabandage minu elevust, arvestades, et nii palju trial ja erroreid on olnud, on mul hea meel, et uuesti alustan. Minu töö pärast küsitakse minult tihti nõu nii jumestus- kui nahahooldustoodete kohta ja seega arvasin, et oleks ideaalne kõigest sellest siin korraga kirjutada. Annan enda poolt ka lubaduse alati anda ausat tagasisidet katsetatud toodete ja kõige muu osas. Peale ilumaailma huvitab mind ka muidugi mood, tervislik eluviis, trenn ja palju muud ning kindlasti hakkan ka neid teemasid puudutama.

Igatahes, liikudes edasi siis tänase postituse juurde…Mõtlesin pikalt, et millest esimeses postituses kirjutada. Võib-olla natuke endast?  

10 fakti minust , mida paljud tõenäoliselt ei tea..

  1. Armastan rokkmuusikat ja eriti just 70ndate ja 80ndate aastate oma.
  2. Okei. võib-olla paljud seda teavad, aga..õppisin 1.-12. klassini kunstikoolis ja bakalaureuse lõpetasin samuti kunstiõpetuse alal. Seega terve elu kunstiga läbi ja lõhki seotud olnud.
  3. Olin terve elu kindel, et minust saab moedisainer. Tegelesin aastaid õmblemise ja rõivaste kujundamisega.
  4. Kuni keskkoolini olid mul enamasti lühikesed juuksed. Vihkasin pikkasid juukseid ja alati enne suve lasin 10cm maha lõigata.
  5. Mul on kaks venda. Noorem on alla aasta minust noorem ja vanemaga on 2 aastat vahet. yep, I’m the middle child..never enough attention 
  6. Olen väga suur Harry Potteri fänn! Lugesin põhikooli ja keskkooli jooksul kõiki raamatuid mitu korda läbi ja sealjuures ka inglisekeelseid versioone. Mäletan kuidas lugesin ühte eriti paksu raamatut ja inglise-eesti sõnaraamat oli kõrval ( jah, see paberist variant!).
  7. Armastan küpsetada. Brownied..küpsised..juustukoogid..muffinid..cupcaked. KÕIK.
  8. Kolm riiki kuhu kõige rohkem reisinud olen: Kanada ( 7 korda ja igavesti kõige lemmikum riik vist ), USA ( 4 korda ), Norra ( 3 korda )
  9. Mängin World of Warcrafti.
  10. Üks lemmikumaid ja tõenäoliselt ka raskemaid spordialasid, mida proovinud olen, on surfilauaga surfamine. Kui saaks, siis tegelekski sellega iga päev. 

Need suvalised faktid kindlasti ei defineeri seda, kes ma olen, aga arvasin, et oleks tore sellise postitusega alustada. Kõik ei pea ju elus tõsine olema 🙂 Ja ennast ei peaks kogu aeg tõsiselt võtma vaid pigem enda üle oskama nalja teha. Muideks, kommenteerides seda fotot, siis.. Kas keegi PALUN tuletaks mulle mu oma pulmas meelde, et patsikummi käe pealt ära võtaksin?

Aitäh, et võtsid hetke päevast ja peatusid mu blogis. Hoia kindlasti silm peal mu sotsiaalmeedial, et kuulda järgnevatest postitustest. See ya soon 😉

6 thoughts on “10 random facts about me

  1. Avastasin eile kuidagi instagrammis Teid, siis vaatasin, et ohoo blogi, ja nüüd varasatsin tööaega ja lugesin Teie kõik postitused läbi ja mulle väga meeldis! Edu Teile kõiges ja jään ootama uusi postitusi! 😉 ❤

    Like

Leave a comment